Skip to main content

Φτιάχνουμε πεντανόστιμη ομελέτα φούρνου, που γίνεται πανεύκολα!

Τι να φτιάξω πάλι σήμερα; Να γίνεται γρήγορα και να αρέσει πολύ σε όλους; Φτιάξτε μια νοστιμότατη ομελέτα φούρνου που δεν σας θα πάρει πολύ χρόνο και θα φαγωθεί με όρεξη από όλη την οικογένεια!

Τα υλικά που χρειαζόμαστε:

4 αβγά και 6 ασπράδια
1 κούπα γάλα
1/2 κ.γ.αλάτι
250 γρ. γαλοπούλα ή ζαμπόν
1/2 κούπα τυρί τσένταρ
1/2 κούπα ψιλοκομμένη πιπεριά
1/2 κούπα ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1/2 κούπα ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά
Ψιλοκομμένο τσάιβς για το γαρνίρισμα

Πώς θα την φτιάξουμε:

1.Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε τα αβγά με το γάλα και το αλάτι. Προσθέτουμε τη γαλοπούλα, τις πιπεριές και το κρεμμύδι.
2. Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα βουτυρωμένο ταψάκι. Προσθέτουμε από πάνω το τυράκι μας.
3. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς για 45' με 1 ώρα, μέχρι να ψηθούν καλά τα αβγά.
4. Κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια και γαρνίρουμε με τσάιβς.

Έτοιμη η αφράτη και λαχταριστή ομελέτα μας!