Skip to main content

Ανάλαφρη και δροσερή μους λεμονιού για το πασχαλιάτικο τραπέζι

Σίγουρα θα φτιάξετε μοναδικά πιάτα για το τραπέζι του Πάσχα! Τι θα λέγατε να κλείσετε το πασχαλιάτικο γεύμα με ένα γλυκό ελαφρύ και δροσερό;

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:
250ml ζαχαρούχο γάλα
250 ml κρέμα γάλακτος
250 γρ. τυρί Φιλαδέλφεια
1,5 πακέτα digestive
2 λεμόνια (ξύσμα και χυμό)
Ξύσμα απο ένα λάιμ για το πασπάλισμα

Εκτέλεση
1. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με το τυρί κρέμα, το ζαχαρούχο γάλα, τον χυμό και το ξύσμα μέχρι να αφρατέψουν.

2. Αλέθουμε τα μπισκότα στο multi.

3. Βάζουμε σε ποτήρακια ή σε μπολ τα τριμμένα μπισκότα και μετά τη μους λεμονιού. Πασπαλίζουμε, αν θέλουμε, με τριμμένο μπισκότο ή με λίγο ξύσμα λάιμ.